Norges største leasingselskap

Går du og drømmer om en ny Audi, ŠKODA eller Volkswagen så er vi finansieringsselskapet for deg. Volkswagen Møller Bilfinans står bak merkenavnene Audi Financial Services, ŠKODA Financial Services og Volkswagen Financial Services. 

Det å skulle anskaffe seg en bil, enten den er ny eller brukt er en drøm for mange. Vi kan hjelpe deg med å realisere denne drømmen. Gjennom våre forhandlere tilbyr vi skreddersydde løsninger for deg som privat- såvel som bedriftskunde.

Som den største aktøren på leasing kan vi tilby privatpersoner et gunstig alternativ til lånefinansiering. Til firmakunder kan vi tilby alt fra enkle låneprodukter til avanserte løsninger som for eksempel biladministrasjon der kunden har kontroll på sitt bilhold.

Leasing privat

Privatleasing gir et enklere bilhold og færre bekymringer, ved at månedskostnadene er forutsigbare. Ved å lease kan du kjøre en flunkende ny bil uten å ta opp lån, og dermed ikke binde opp egenkapital. Du kan lease i tre eller fire år.

Les mer om privatleasing

Leasing bedrift

Nåringsleasing er for våre bedriftskunder. Produktet er det samme som til privatpersoner. Du leaser en bil av oss, du har full bruksrett.Vår sikkerhet ligger i bilen, mens din bedrift disponerer bilen mot et månedsbeløp beregnet ut fra bilens verdi, leieperiodens varighet og beregnet kjørelengde. Du kan også inkludere flere produkter i leasingkontrakten, men motta kun én samlefaktura i måneden med disse utgiftene spesifisert.

Les mer om leasing

Billån

Skal du kjøpe deg bil, enten den er ny eller brukt kan du låne inntil 100% av kjøpesummen av oss. Ved å benytte vår lånesøknadsskjema får du svar på minuttet om du kan få lån. Du bestemmer størrelsen på egenkapitalen og lengden på nedbetalingstiden, inntil 10 år.

Les mer om billån